Élesztőgombák hatása élelmiszer fermentációban részt vevő mikroorganizmusok növekedésére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Dobozi Bence
További közreműködők: Vidács Anita (Témavezető)
Pfeiffer Ilona (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135380
LEADER 00866nta a2200217 i 4500
001 dipl135380
005 20230803094804.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Dobozi Bence 
245 1 0 |a Élesztőgombák hatása élelmiszer fermentációban részt vevő mikroorganizmusok növekedésére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Bence Dobozi 
246 1 0 |a Effects of yeasts on the growth of microorganisms involved in food fermentation  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Food and drink processing 
650 4 |a Food safety 
700 0 1 |a Vidács Anita  |e ths 
700 0 1 |a Pfeiffer Ilona  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135380/1/2022_dobozi_bence.pdf  |z Dokumentum-elérés