|
|
|
|
LEADER |
00866nta a2200217 i 4500 |
001 |
dipl135380 |
005 |
20230803094804.0 |
008 |
230803s2022 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Dobozi Bence
|
245 |
1 |
0 |
|a Élesztőgombák hatása élelmiszer fermentációban részt vevő mikroorganizmusok növekedésére
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Bence Dobozi
|
246 |
1 |
0 |
|a Effects of yeasts on the growth of microorganisms involved in food fermentation
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2022
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Food and drink processing
|
650 |
|
4 |
|a Food safety
|
700 |
0 |
1 |
|a Vidács Anita
|e ths
|
700 |
0 |
1 |
|a Pfeiffer Ilona
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135380/1/2022_dobozi_bence.pdf
|z Dokumentum-elérés
|