Muffin készítése különböző lisztek és hozzáadott fehérjék felhasználásával
Elmentve itt :
Szerző: | Schneider Dávid |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135377 |
Hasonló tételek
-
Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával
Szerző: Dudás Dávid István
Megjelent: (2021) -
A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében
Szerző: Bencsik Gabriella
Megjelent: (2022) -
Cukorcsökkentés lehetősége sütőcukrászati termékben
Szerző: Csurgai Henrietta
Megjelent: (2022) -
Illóolajok hatása jótékony és élelmiszerromlást okozó baktériumokra
Szerző: Futó-Dékány Lilla
Megjelent: (2022) -
Bendővédett zsírkiegészítés hatása Holstein fríz tehenek tejtermelésére és a tejzsír zsírsav-összetételére
Szerző: Gémes-Matusek Krisztina
Megjelent: (2022)