Muffin készítése különböző lisztek és hozzáadott fehérjék felhasználásával

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Schneider Dávid
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135377
LEADER 00808nta a2200205 i 4500
001 dipl135377
005 20230803102647.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Schneider Dávid 
245 1 0 |a Muffin készítése különböző lisztek és hozzáadott fehérjék felhasználásával  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Dávid Schneider 
246 1 0 |a Make muffins use different flours and added proteins  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Food and drink processing 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135377/1/2022_schneider_david.pdf  |z Dokumentum-elérés