Búzalisztek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Kondász Dominika |
---|---|
További közreműködők: | Bakos Tibor Ernőné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135376 |
Hasonló tételek
-
Búzalisztek promilográfos és extenzográfos vizsgálati eredményeinek összehasonlító értékelése
Szerző: Vörös Klaudia
Megjelent: (2022) -
Kekszek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata
Szerző: Kovács Boglárka
Megjelent: (2023) -
Allergén mentes termékek vizsgálata
Szerző: Ökrös Viktória
Megjelent: (2022) -
A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében
Szerző: Bencsik Gabriella
Megjelent: (2022) -
Illóolajok hatása jótékony és élelmiszerromlást okozó baktériumokra
Szerző: Futó-Dékány Lilla
Megjelent: (2022)