Búzalisztek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kondász Dominika
További közreműködők: Bakos Tibor Ernőné (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135376
LEADER 00827nta a2200205 i 4500
001 dipl135376
005 20230803103707.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kondász Dominika 
245 1 0 |a Búzalisztek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Dominika Kondász 
246 1 0 |a Investigating the correlation between color and ingredients in wheat flour  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Food and drink processing 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Bakos Tibor Ernőné  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135376/1/2022_kondasz_dominika.pdf  |z Dokumentum-elérés