Illóolajok hatása jótékony és élelmiszerromlást okozó baktériumokra
Elmentve itt :
Szerző: | Futó-Dékány Lilla |
---|---|
További közreműködők: | Krisch Judit Éva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135367 |
Hasonló tételek
-
Élesztőgombák hatása élelmiszer fermentációban részt vevő mikroorganizmusok növekedésére
Szerző: Dobozi Bence
Megjelent: (2022) -
Bendővédett zsírkiegészítés hatása Holstein fríz tehenek tejtermelésére és a tejzsír zsírsav-összetételére
Szerző: Gémes-Matusek Krisztina
Megjelent: (2022) -
A műanyag felhasználását érintő EU intézkedések hatása a HORECA szektor vevőtípusaira és döntéseikre a hazai piacon
Szerző: Juhász-Kis Virág Judit
Megjelent: (2022) -
Búzalisztek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata
Szerző: Kondász Dominika
Megjelent: (2022) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertéspárizsik összehasonlító elemzése
Szerző: Sustyák Dóra
Megjelent: (2022)