Alapvető agrotechnikai tényezők hatása őszibúza minőségi tulajdonságaira
Elmentve itt :
Szerző: | Kuklis Áron |
---|---|
További közreműködők: | Bakos Tibor Ernőné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135365 |
Hasonló tételek
-
Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták tészta-reológiai tulajdonságaira
Szerző: Szabó Tímea
Megjelent: (2020) -
Különböző tárolási módok hatása hidegen préselt olajok minőségi tulajdonságaira
Szerző: Lőrinc Rebecca
Megjelent: (2021) -
Kávéfőzési paraméterek hatása kávéitalok beltartalmi és érzékszervi tulajdonságaira
Szerző: Futó Barbara Anna
Megjelent: (2023) -
Tritikálé őrlemény adagolásának hatása a búzaliszt beltartalmi és reológiai tulajdonságaira
Szerző: Tratyik Kornélia
Megjelent: (2022) -
A konsolás időbeli lefolyásának hatása a csokoládé néhány minőségi jellemzőjére
Szerző: Bihari-Nagy Barbara
Megjelent: (2021)