|
|
|
|
LEADER |
00854nta a2200205 i 4500 |
001 |
dipl135358 |
005 |
20230914131658.0 |
008 |
230803s2022 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Bencsik Gabriella
|
245 |
1 |
2 |
|a A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Gabriella Bencsik
|
246 |
1 |
0 |
|a Assessment of the food safety significance of heat treatment in poultry products
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2022
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Food and drink processing
|
650 |
|
4 |
|a Food safety
|
700 |
2 |
|
|a Szepesi-Bencsik Dóra
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135358/1/2022_bencsik_gabriella.pdf
|z Dokumentum-elérés
|