A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bencsik Gabriella
További közreműködők: Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135358
LEADER 00854nta a2200205 i 4500
001 dipl135358
005 20230914131658.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Bencsik Gabriella 
245 1 2 |a A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Gabriella Bencsik 
246 1 0 |a Assessment of the food safety significance of heat treatment in poultry products  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Food and drink processing 
650 4 |a Food safety 
700 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135358/1/2022_bencsik_gabriella.pdf  |z Dokumentum-elérés