Allergén mentes termékek vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Ökrös Viktória |
---|---|
További közreműködők: | Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135356 |
Hasonló tételek
-
A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében
Szerző: Bencsik Gabriella
Megjelent: (2022) -
Glutén és allergén mentes macaronok kifejlesztése
Szerző: Illés Imola
Megjelent: (2021) -
Búzalisztek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata
Szerző: Kondász Dominika
Megjelent: (2022) -
Cukorcsökkentés lehetősége sütőcukrászati termékben
Szerző: Csurgai Henrietta
Megjelent: (2022) -
Illóolajok hatása jótékony és élelmiszerromlást okozó baktériumokra
Szerző: Futó-Dékány Lilla
Megjelent: (2022)