Édesítőszer (mannit) előállítás tejsavbaktériumok alkalmazásával
Elmentve itt :
Szerző: | Hunyadi-Sztanik Noémi |
---|---|
További közreműködők: | Krisch Judit Éva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135355 |
Hasonló tételek
-
A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében
Szerző: Bencsik Gabriella
Megjelent: (2022) -
Cukorcsökkentés lehetősége sütőcukrászati termékben
Szerző: Csurgai Henrietta
Megjelent: (2022) -
Illóolajok hatása jótékony és élelmiszerromlást okozó baktériumokra
Szerző: Futó-Dékány Lilla
Megjelent: (2022) -
Bendővédett zsírkiegészítés hatása Holstein fríz tehenek tejtermelésére és a tejzsír zsírsav-összetételére
Szerző: Gémes-Matusek Krisztina
Megjelent: (2022) -
A műanyag felhasználását érintő EU intézkedések hatása a HORECA szektor vevőtípusaira és döntéseikre a hazai piacon
Szerző: Juhász-Kis Virág Judit
Megjelent: (2022)