A körömvirág (calendula officinalis) termesztése és feldolgozása
Elmentve itt :
Szerző: | Tóth Bálint |
---|---|
További közreműködők: |
Monostori Tamás
(Témavezető) Berek Ágota (Témavezető) Jakab Péter (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135254 |
Hasonló tételek
-
A kerti körömvirág (Calendula officinalis L.) termesztésének és felhasználásának bemutatása
Szerző: Rigó Angéla
Megjelent: (2022) -
A rozmaring (Rosmarinus officinalis L.) termesztése
Szerző: Bodor Zoltán
Megjelent: (2013) -
Kávébab termesztése, feldolgozása és felhasználása
Szerző: Kiss Sándor
Megjelent: (2018) -
A kakukkfű termesztése és feldolgozása
Szerző: Baumhakl Bernadett
Megjelent: (2012) -
A fűszerpaprika termesztése és feldolgozása
Szerző: Varga Ákos
Megjelent: (2013)