Variation of brix and ph values within different processing methods for apple products
Elmentve itt :
Szerző: | Yang Siyi |
---|---|
További közreműködők: | Lantos Ferenc (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135194 |
Hasonló tételek
-
Apple production in Turkey
Szerző: Arslan Mehmet Melih
Megjelent: (2022) -
Comparison of sweet potato production in China and in Hungary
Szerző: Long Zijun
Megjelent: (2022) -
Investigate the sugar content of different varieties of apples on the harvest day
Szerző: Gan Jigang
Megjelent: (2021) -
Brix (amerikai)
Szerző: Shvoy Kálmán
Megjelent: (1928) -
Variation in fumonisin production associated with different biosynthetic gene content in aspergillus niger isolates from different crops
Szerző: Zhong Xinzhi
Megjelent: (2020)