Qualification of kékfrankos red wine based on sensory examinations
Elmentve itt :
Szerző: | Tao Chengfang |
---|---|
További közreműködők: | Lantos Ferenc (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135193 |
Hasonló tételek
-
Red wine culture in China
Szerző: Zhao Zhenghao
Megjelent: (2021) -
The influence of grape varieties and cultivation on wine quality
Szerző: Wang Yan
Megjelent: (2021) -
Examination of the CComposition and Dielectricproperties if Wines from the Csongrád Wine Region
Szerző: Blanka Juhász, et al.
Megjelent: (2023) -
Az alginit hatásának vizsgálata a kékfrankos szőlő terméshozamára és a termés paramétereire
Szerző: Lehota Marcell
Megjelent: (2019) -
Examination of skin-fermented natural wines
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2022)