Qualification of kékfrankos red wine based on sensory examinations

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tao Chengfang
További közreműködők: Lantos Ferenc (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135193
LEADER 00631nta a2200181 i 4500
001 dipl135193
005 20231011151156.0
008 230807s2022 hu om 0|| eng d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Tao Chengfang 
245 1 0 |a Qualification of kékfrankos red wine based on sensory examinations  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Chengfang Tao 
260 |c 2022 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Other agricultural sciences 
700 1 |a Lantos Ferenc  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135193/1/2022_tao_chengfang.pdf  |z Dokumentum-elérés