|
|
|
|
LEADER |
00832nta a2200205 i 4500 |
001 |
dipl132515 |
005 |
20230117084757.0 |
008 |
230116s2011 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Csonka Katalin
|
245 |
1 |
0 |
|a Miért jó tengeri táplálékokat fogyasztani? Az omega-3 zsírsavak hatásai
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Katalin Csonka
|
260 |
|
|
|c 2011
|
650 |
|
4 |
|a Orvos- és egészségtudományok
|
650 |
|
4 |
|a Medical and health sciences
|
650 |
|
4 |
|a Health sciences
|
650 |
|
4 |
|a Nutrition, dietetics
|
700 |
1 |
|
|a Légrádi Ádám
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/132515/1/2011_csonka_katalin.pdf
|z Dokumentum-elérés
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/132515/2/2011_csonka_katalin_biralati_lap.pdf
|z Dokumentum-elérés
|