Miért jó tengeri táplálékokat fogyasztani? Az omega-3 zsírsavak hatásai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csonka Katalin
További közreműködők: Légrádi Ádám (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2011
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/132515
LEADER 00832nta a2200205 i 4500
001 dipl132515
005 20230117084757.0
008 230116s2011 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Csonka Katalin 
245 1 0 |a Miért jó tengeri táplálékokat fogyasztani? Az omega-3 zsírsavak hatásai  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Katalin Csonka 
260 |c 2011 
650 4 |a Orvos- és egészségtudományok 
650 4 |a Medical and health sciences 
650 4 |a Health sciences 
650 4 |a Nutrition, dietetics 
700 1 |a Légrádi Ádám  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/132515/1/2011_csonka_katalin.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/132515/2/2011_csonka_katalin_biralati_lap.pdf  |z Dokumentum-elérés