A bűnüldözés és a büntetés-végrehajtás helyzete napjainkban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vincze Tamás Gábor
Other Authors: Szondi Ildikó
Format: Thesis
Published: 2009
Subjects:
Law
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/131909
LEADER 00798nta a2200205 i 4500
001 dipl131909
005 20221205111852.0
008 221201s2009 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Vincze Tamás Gábor 
245 1 2 |a A bűnüldözés és a büntetés-végrehajtás helyzete napjainkban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tamás Gábor Vincze 
246 1 0 |a The present state of crime enforcment and penalty penitentiary  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2009 
650 4 |a Jogi és igazgatási tanulmányok 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Law 
650 4 |a Law, criminology, penology 
700 1 |a Szondi Ildikó  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/131909/1/2009_vincze_tamas_gabor.pdf  |z Dokumentum-elérés