Aszkorbinsav mennyiségi meghatározása különböző fenyőfafajták hajtásaiban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Búza Orsolya
További közreműködők: Krisch Judit Éva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127657
LEADER 00882nta a2200217 i 4500
001 dipl127657
005 20220816095419.0
008 220812s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Búza Orsolya 
245 1 0 |a Aszkorbinsav mennyiségi meghatározása különböző fenyőfafajták hajtásaiban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Orsolya Búza 
246 1 0 |a Quantitative determination of ascorbic acid in different species of pine tree sprouts  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 1 |a Krisch Judit Éva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127657/1/2021_buza_orsolya.pdf  |z Dokumentum-elérés