Afrikai harcsa növekedés és halhús minőség vizsgálata intenzív recirkulációs akvakultúrában, rovarfehérje alapú takarmány alkalmazásával
Elmentve itt :
Szerző: | Bárány László |
---|---|
További közreműködők: |
Szepesi-Bencsik Dóra
(Témavezető) Szűcs Tibor (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127656 |
Hasonló tételek
-
Növekedés és halhús minőség vizsgálata afrikai harcsán, intenzív recirkulációs akvakultúrában, probiotikummal kezelt takarmány alkalmazásával
Szerző: Arany Gergő
Megjelent: (2021) -
Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben
Szerző: Tésik Anna Kamilla
Megjelent: (2023) -
Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben
Szerző: Szekeres Kornél
Megjelent: (2020) -
Édesítőszer (mannit) előállítás tejsavbaktériumok alkalmazásával
Szerző: Hunyadi-Sztanik Noémi
Megjelent: (2022) -
Békéscsaba élelmiszeripara
Szerző: Izsó Gábor
Megjelent: (1973)