Szarvasmarha, bivaly és bölény húsának összehasonlító elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Ádám |
---|---|
További közreműködők: |
Mihalkó József
(Témavezető) Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127649 |
Hasonló tételek
-
Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása
Szerző: Gyovai Anna
Megjelent: (2021) -
Különböző alapanyagokból származó szalámik összehasonlító elemzése
Szerző: Hegedűs Ákos
Megjelent: (2021) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése
Szerző: Erdei Bálint
Megjelent: (2021) -
Különböző szarvasmarha fajtákból készült szárazáruk összehasonlítása
Szerző: Pólya Dorina
Megjelent: (2021) -
Kereskedelemben kapható India Pale Ale (IPA) típusú sörök összehasonlító elemzése
Szerző: Csuha Bálint Zsolt
Megjelent: (2021)