Különböző növényi italok, vegán "tejek" kialakítása
Elmentve itt :
Szerző: | Egri Laura |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127630 |
Hasonló tételek
-
Növényi italok felhasználási lehetőségei sütőipari termékben
Szerző: Pechinger Cintia Ivett
Megjelent: (2021) -
Fogyasztói magatartás vizsgálata a növényi italok, mint élelmiszeripari innováció esetében
Szerző: Daraki Dalma
Megjelent: (2021) -
Kelt tészták készítése "növényi tejek" felhasználásával
Szerző: Árva Szabina
Megjelent: (2022) -
Kísérletek probiotikus növényi alapú italok fejlesztésére
Szerző: Farkas Viola
Megjelent: (2021) -
A kereskedelmi forgalomban kapható növényi tejek zsírsavösszetételének változékonysága
Szerző: Frank Eszter Anita
Megjelent: (2022)