Különböző alapanyagokból származó szalámik összehasonlító elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Hegedűs Ákos |
---|---|
További közreműködők: |
Mihalkó József
(Témavezető) Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127627 |
Hasonló tételek
-
Különböző alapanyagokból származó szárazkolbászok összehasonlító elemzése
Szerző: Papp Dávid
Megjelent: (2023) -
Különböző alapanyagokból származó kenőmájasok összehasonlító elemzése
Szerző: Sineger Tamás
Megjelent: (2022) -
Különböző gyártóktól származó virslik összehasonlító vizsgálata
Szerző: Szeri Boglárka Ramóna
Megjelent: (2021) -
Sajtimitátumok előállítása növényi alapanyagokból
Szerző: Gyuris Nikolett
Megjelent: (2021) -
Gyártói és kereskedelmi márkás szalámik összehasonlító elemzése
Szerző: Fodor Anita Bettina
Megjelent: (2022)