Különböző alapanyagokból származó szalámik összehasonlító elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Hegedűs Ákos
További közreműködők: Mihalkó József (Témavezető)
Bencsik Dóra (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127627
LEADER 00880nta a2200229 i 4500
001 dipl127627
005 20220815104549.0
008 220815s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Hegedűs Ákos 
245 1 0 |a Különböző alapanyagokból származó szalámik összehasonlító elemzése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Ákos Hegedűs 
246 1 0 |a Comparative analysis of salamis with different meat  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 0 1 |a Mihalkó József  |e ths 
700 0 1 |a Bencsik Dóra  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127627/1/2021_hegedus_akos.pdf  |z Dokumentum-elérés