A pulyka különböző testtájain taláható húsok technofunkcionális vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Varga Dávid Pál |
---|---|
További közreműködők: |
Mihalkó József
(Témavezető) Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127619 |
Hasonló tételek
-
Különböző tészták fagyasztás utáni szerkezetének vizsgálata
Szerző: Bozsányi Gina
Megjelent: (2021) -
Különböző gyártóktól származó virslik összehasonlító vizsgálata
Szerző: Szeri Boglárka Ramóna
Megjelent: (2021) -
Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával
Szerző: Dudás Dávid István
Megjelent: (2021) -
Különböző ízesítésű krékertermékek fejlesztése
Szerző: Vass Szabina Blanka
Megjelent: (2021) -
Különböző növényi italok, vegán "tejek" kialakítása
Szerző: Egri Laura
Megjelent: (2021)