|
|
|
|
LEADER |
00904nta a2200229 i 4500 |
001 |
dipl127606 |
005 |
20220815104549.0 |
008 |
220815s2021 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Gyovai Anna
|
245 |
1 |
0 |
|a Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Anna Gyovai
|
246 |
1 |
0 |
|a Comparison of meat of different purebred and crossbred beef cattle
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2021
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food and beverages
|
650 |
|
4 |
|a Food and drink processing
|
700 |
0 |
2 |
|a Szepesi-Bencsik Dóra
|e ths
|
700 |
0 |
2 |
|a Gömöri Gabriella
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127606/1/2021_gyovai_anna.pdf
|z Dokumentum-elérés
|