Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gyovai Anna
További közreműködők: Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető)
Gömöri Gabriella (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127606
LEADER 00904nta a2200229 i 4500
001 dipl127606
005 20220815104549.0
008 220815s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Gyovai Anna 
245 1 0 |a Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Anna Gyovai 
246 1 0 |a Comparison of meat of different purebred and crossbred beef cattle  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 0 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra  |e ths 
700 0 2 |a Gömöri Gabriella  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127606/1/2021_gyovai_anna.pdf  |z Dokumentum-elérés