Omega zsírsavakkal dúsított sütőipari termék kifejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Timmermann Zsanna |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127605 |
Hasonló tételek
Hasonló tételek
-
Ásványi anyagokkal dúsított sütőipari termék készítése
Szerző: Kucsera Zoltán Tibor
Megjelent: (2021) -
Sütőipari termék szerkezetének javítása
Szerző: Sinka Dóra Tünde
Megjelent: (2021) -
Sütésálló töltelékanyagok kifejlesztése sütőipari termékekhez
Szerző: Fekete Szilvia
Megjelent: (2021) -
Homoktövissel készített sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Maireisz Tímea
Megjelent: (2022) -
Rizsfehérje hatása sütőipari termék tésztájának szerkezetére
Szerző: Pap Alexandra
Megjelent: (2021)