A jövő útja(?) A növényi alapú és hagyományos hamburgerpogácsák multifaktoros összehasonlítása /
Elmentve itt :
Szerző: | Szűcs Krisztián |
---|---|
További közreműködők: | Jójárt Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127597 |
Hasonló tételek
-
A fenntartható táplálkozás aktuális kérdései- növényi alapú élelmiszerek a magyar konyhában
Szerző: Iszlai Andrea
Megjelent: (2021) -
Sajtimitátumok előállítása növényi alapanyagokból
Szerző: Gyuris Nikolett
Megjelent: (2021) -
Fogyasztói magatartás vizsgálata a növényi italok, mint élelmiszeripari innováció esetében
Szerző: Daraki Dalma
Megjelent: (2021) -
Hagyományos és zsírszegény karamella fejlesztése
Szerző: Odrobina Otília
Megjelent: (2021) -
Különböző növényi italok, vegán "tejek" kialakítása
Szerző: Egri Laura
Megjelent: (2021)