Különböző szarvasmarha fajtákból készült szárazáruk összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | Pólya Dorina |
---|---|
További közreműködők: | Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127596 |
Hasonló tételek
-
Paprikás szárazáruk érzékszervi tulajdonságainak nyomon követése a minőségmegőrzési idő alatt
Szerző: Daróczi Dénes
Megjelent: (2021) -
Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása
Szerző: Gyovai Anna
Megjelent: (2021) -
Szarvasmarha, bivaly és bölény húsának összehasonlító elemzése
Szerző: Molnár Ádám
Megjelent: (2021) -
Különböző ízesítésű krékertermékek fejlesztése
Szerző: Vass Szabina Blanka
Megjelent: (2021) -
Pecsenyepulyka és törzsplyka állományokból származó mellhúsból készült füstölt termék fejlesztése
Szerző: Keller Adél
Megjelent: (2021)