Búza és árpasörök gyártástechnológiájának összehasonlítása és ezen sörök vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Dobler Dorián |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127592 |
Hasonló tételek
-
Kereskedelemben kapható India Pale Ale (IPA) típusú sörök összehasonlító elemzése
Szerző: Csuha Bálint Zsolt
Megjelent: (2021) -
Tisztított ivóvizek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Knódel Petra
Megjelent: (2021) -
Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása
Szerző: Gyovai Anna
Megjelent: (2021) -
Fogyasztói magatartás vizsgálata a növényi italok, mint élelmiszeripari innováció esetében
Szerző: Daraki Dalma
Megjelent: (2021) -
Növényi tejhelyettesítők felhasználási lehetőségei sütőipari termékekben
Szerző: Dobler Adél
Megjelent: (2021)