Glutén és allergén mentes macaronok kifejlesztése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Illés Imola
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127576
LEADER 00814nta a2200217 i 4500
001 dipl127576
005 20220815104550.0
008 220815s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Illés Imola 
245 1 0 |a Glutén és allergén mentes macaronok kifejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Imola Illés 
246 1 0 |a Development of gluten and allergen free macarons  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127576/1/2021_illes_imola.pdf  |z Dokumentum-elérés