Funkcionális desszert termék fejlesztése kizárólag vagy jelentős részben növényi alapanyagok felhasználásával
Elmentve itt :
Szerző: | Meszlényi Csilla Ágnes |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127575 |
Hasonló tételek
-
Sütőipari termék szerkezetének javítása
Szerző: Sinka Dóra Tünde
Megjelent: (2021) -
Sajtimitátumok előállítása növényi alapanyagokból
Szerző: Gyuris Nikolett
Megjelent: (2021) -
Ásványi anyagokkal dúsított sütőipari termék készítése
Szerző: Kucsera Zoltán Tibor
Megjelent: (2021) -
Rizsfehérje hatása sütőipari termék tésztájának szerkezetére
Szerző: Pap Alexandra
Megjelent: (2021) -
Omega zsírsavakkal dúsított sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Timmermann Zsanna
Megjelent: (2021)