Funkcionális desszert termék fejlesztése kizárólag vagy jelentős részben növényi alapanyagok felhasználásával

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Meszlényi Csilla Ágnes
További közreműködők: Gyimes Ernő János (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127575
LEADER 00943nta a2200217 i 4500
001 dipl127575
005 20220815104551.0
008 220815s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Meszlényi Csilla Ágnes 
245 1 0 |a Funkcionális desszert termék fejlesztése kizárólag vagy jelentős részben növényi alapanyagok felhasználásával  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Csilla Ágnes Meszlényi 
246 1 0 |a Development of a functional cream product using with vegetable ingredients  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 1 |a Gyimes Ernő János  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127575/1/2021_meszlenyi_csilla_agnes.pdf  |z Dokumentum-elérés