Termelői mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata, valamint a lehetséges csomagolási technikák áttekintése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horkics Matilda Ágnes
További közreműködők: Pappné Sziládi Katalin (Témavezető)
Lemmer Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127559
LEADER 01077nta a2200229 i 4500
001 dipl127559
005 20220815104549.0
008 220815s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Horkics Matilda Ágnes 
245 1 0 |a Termelői mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata, valamint a lehetséges csomagolási technikák áttekintése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Matilda Ágnes Horkics 
246 1 0 |a Examination of physical and organoleptic properties of primary producer’s honey and retailer’s honey samples and investigation of packaging opportunities  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 0 2 |a Pappné Sziládi Katalin  |e ths 
700 0 2 |a Lemmer Balázs  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127559/1/2021_horkics_matilda_agnes.pdf  |z Dokumentum-elérés