Házi technológiával készült fűszerpaprika őrlemények tárolás alatti színezéktartalom és színváltozásának elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Hlavács Máté Zoltán |
---|---|
További közreműködők: | Hovorkáné Horváth Zsuzsanna (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127558 |
Hasonló tételek
-
Különböző szarvasmarha fajtákból készült szárazáruk összehasonlítása
Szerző: Pólya Dorina
Megjelent: (2021) -
Házi készítésű és kereskedelmi forgalomban kapható élelmiszerek összehasonlítása
Szerző: Varga Krisztina
Megjelent: (2021) -
Pecsenyepulyka és törzsplyka állományokból származó mellhúsból készült füstölt termék fejlesztése
Szerző: Keller Adél
Megjelent: (2021) -
Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése
Szerző: Szatmári Milán
Megjelent: (2023) -
Fűszerpaprika féltermék szárításának és tárolás körülményeinek hatása a késztermék színére
Szerző: Hajbel Huanita
Megjelent: (2022)