Nitritmentes húskészítmények előállítási lehetőségeinek vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Töröcsik Renáta |
---|---|
További közreműködők: | Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127548 |
Hasonló tételek
-
Tisztított ivóvizek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Knódel Petra
Megjelent: (2021) -
Búza és árpasörök gyártástechnológiájának összehasonlítása és ezen sörök vizsgálata
Szerző: Dobler Dorián
Megjelent: (2021) -
Napraforgódara fehérjetartalmának vizsgálata
Szerző: Vörös Dorina
Megjelent: (2021) -
Paprikakrémek összehasonlító vizsgálata
Szerző: Nagy Gyöngyvér
Megjelent: (2021) -
Pszeudocereáliák őrleményének vizsgálata
Szerző: Varga Fanni Éva
Megjelent: (2021)