Különböző tárolási módok hatása hidegen préselt olajok minőségi tulajdonságaira

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lőrinc Rebecca
További közreműködők: Bakos Tibor Ernőné (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127546
LEADER 00925nta a2200229 i 4500
001 dipl127546
005 20220816103550.0
008 220812s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Lőrinc Rebecca 
245 1 0 |a Különböző tárolási módok hatása hidegen préselt olajok minőségi tulajdonságaira  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Rebecca Lőrinc 
246 1 0 |a Effect of different storage methods on the quality properties of cold pressed oils  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
650 4 |a Food storage 
700 1 |a Bakos Tibor Ernőné  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127546/1/2021_lorinc_rebecca.pdf  |z Dokumentum-elérés