A táplálékallergiák és táplálékintoleranciák növekvő száma napjainkban
Elmentve itt :
Szerző: | András Kitti |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127499 |
Hasonló tételek
-
Bioélelmiszerek fogyasztása napjainkban
Szerző: Csáki Henrietta
Megjelent: (2022) -
Peszticid maradványok növényi eredetű élelmiszerekben
Szerző: Papp Kitti
Megjelent: (2021) -
Biológiai hatóanyagok alkalmazása élelmiszertartósításban
Szerző: Nagy Kitti
Megjelent: (2023) -
A kacsa és a libahús fogyasztói megítélése és szerepe az egészséges táplálkozásban
Szerző: Horváth Rebeka
Megjelent: (2022) -
A pajzsmirigy betegség és étrendje
Szerző: Szöllős Nikolett
Megjelent: (2022)