A termékfejlesztés során az optimális hőkezelési paraméterek kialakítása
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Klára |
---|---|
További közreműködők: | Zsarnóczay Gabriella (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127477 |
Hasonló tételek
-
Paleo termékfejlesztés a sütőiparban
Szerző: Vincze Emese Eszter
Megjelent: (2021) -
Fermentált gabona bázisú termékfejlesztés zöldségek és gyümölcsök felhasználásával
Szerző: Meszlényi Csilla Ágnes
Megjelent: (2023) -
Termékfejlesztés a Kurucz Agro Kft-nél, Sous-vide sertéshús alapú készítmények fejlesztése
Szerző: Nagy Evelin Nóra
Megjelent: (2022) -
Kávéfőzési paraméterek hatása kávéitalok beltartalmi és érzékszervi tulajdonságaira
Szerző: Futó Barbara Anna
Megjelent: (2023) -
Speciális diéták kialakítása, elemzése
Szerző: Mundruczóné Deák Anett
Megjelent: (2022)