A termékfejlesztés során az optimális hőkezelési paraméterek kialakítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kiss Klára
További közreműködők: Zsarnóczay Gabriella (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127477
LEADER 00811nta a2200205 i 4500
001 dipl127477
005 20220815104550.0
008 220810s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kiss Klára 
245 1 2 |a A termékfejlesztés során az optimális hőkezelési paraméterek kialakítása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Klára Kiss 
246 1 0 |a Development of heat treatment during the product development  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Zsarnóczay Gabriella  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127477/1/2021_kiss_klara.pdf  |z Dokumentum-elérés