Wetland és akvapónia rendszerek szerepe a fenntartható élelmiszer előállításban
Elmentve itt :
Szerző: | Karai Péter |
---|---|
További közreműködők: | Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127475 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszer intolerancia
Szerző: Árvai Anett
Megjelent: (2023) -
A magyarországi élelmiszer kiskereskedelem alakulása, összehasonlítás a diszkontok és a szuper/hipermarketek viszonylatában
Szerző: Szentkirály Péter
Megjelent: (2023) -
A zsírégetés szerepe a sportolók étrendjében
Szerző: Gelencsér Bálint Lajos
Megjelent: (2021) -
A magas rosttartalmú zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban
Szerző: Hipszki Flóra Dóra
Megjelent: (2022) -
A fenntartható táplálkozás aktuális kérdései- növényi alapú élelmiszerek a magyar konyhában
Szerző: Iszlai Andrea
Megjelent: (2021)