Nyúlkészítmény kifejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Ökrös Viktória |
---|---|
További közreműködők: | Zsarnóczay Gabriella (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127462 |
Hasonló tételek
-
Sütésálló töltelékanyagok kifejlesztése sütőipari termékekhez
Szerző: Fekete Szilvia
Megjelent: (2021) -
Magas rosttartalmú, kész lisztkeverékek kifejlesztése
Szerző: Szőke-Trenyik Eszter
Megjelent: (2021) -
Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával
Szerző: Dudás Dávid István
Megjelent: (2021) -
Glutén és allergén mentes macaronok kifejlesztése
Szerző: Illés Imola
Megjelent: (2021) -
Omega zsírsavakkal dúsított sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Timmermann Zsanna
Megjelent: (2021)