Élelmiszerbiztonság a közétkeztetésben
Elmentve itt :
Szerző: | Uhrin Lilla |
---|---|
További közreműködők: | Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127456 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerbiztonság kezelése a koronavírus járvány idején az Eisberg Hungary Vállalatnál
Szerző: Somogyi Zsuzsanna
Megjelent: (2021) -
Paprikás szárazáruk érzékszervi tulajdonságainak nyomon követése a minőségmegőrzési idő alatt
Szerző: Daróczi Dénes
Megjelent: (2021) -
Növekedés és halhús minőség vizsgálata afrikai harcsán, intenzív recirkulációs akvakultúrában, probiotikummal kezelt takarmány alkalmazásával
Szerző: Arany Gergő
Megjelent: (2021) -
Folyékony füst antimikrobiális hatása
Szerző: Rózsa Veronika
Megjelent: (2021) -
A közétkeztetésben történő változások elemzése
Szerző: Molnár Mercédesz
Megjelent: (2023)