Élelmiszerbiztonság a közétkeztetésben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Uhrin Lilla
További közreműködők: Vidács Anita (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127456
LEADER 00804nta a2200229 i 4500
001 dipl127456
005 20220815104551.0
008 220810s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Uhrin Lilla 
245 1 0 |a Élelmiszerbiztonság a közétkeztetésben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Lilla Uhrin 
246 1 0 |a Food safety of mass catering  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Vidács Anita  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127456/1/2021_uhrin_lilla.pdf  |z Dokumentum-elérés