Eltérő összetételű csokoládé modellrendszer viszkozitás, szemcseméret és antioxidáns tulajdonságainak vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Illyés Nikolett Szilvia |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127427 |
Hasonló tételek
-
Zöldségfélék antioxidáns hatásának változása feldolgozáskor
Szerző: Gujás Veronika
Megjelent: (2021) -
Csokoládémasszák és termékek antioxidáns tartalmának vizsgálata
Szerző: Jakab Tifani Regina
Megjelent: (2021) -
Feketeribizlilé antioxidáns tartalmának változása hőkezelés hatására
Szerző: Márton Katalin
Megjelent: (2021) -
Kecsketej egyes tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Farkas Anikó
Megjelent: (2021) -
Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására
Szerző: Knap-Bela Lili
Megjelent: (2021)