A helyi kézműves gyümölcskészítmények márkázási gyakorlata a fenntarthatóság tükrében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Adrienn
További közreműködők: Révész Balázs Péter (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127340
LEADER 00808nta a2200193 i 4500
001 dipl127340
005 20220720103118.0
008 220719s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kovács Adrienn 
245 1 2 |a A helyi kézműves gyümölcskészítmények márkázási gyakorlata a fenntarthatóság tükrében  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Adrienn Kovács 
246 1 0 |a Branding practices for local artisanal fruit products in the light of sustainability  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Gazdaságtudományok 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Economics and business 
700 1 |a Révész Balázs Péter  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127340/2/2021_kovacs_adrienn.pdf  |z Dokumentum-elérés