Rhodococcus baktériumtörzsek hatása o/v emulziók stabilitására

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Dercze Dávid
További közreműködők: Perei Katalin (Témavezető)
Bodor Attila (Témavezető)
Veréb Gábor (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/124769
LEADER 00821nta a2200217 i 4500
001 dipl124769
005 20220330104039.0
008 220330s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Dercze Dávid 
245 1 0 |a Rhodococcus baktériumtörzsek hatása o/v emulziók stabilitására  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Dávid Dercze 
246 1 0 |a Effect of rhodococci on the stability of o/w emulsions  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
650 4 |a Earth and related environmental sciences 
700 0 1 |a Perei Katalin  |e ths 
700 0 1 |a Bodor Attila  |e ths 
700 0 1 |a Veréb Gábor  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124769/1/2021_dercze_david.pdf  |z Dokumentum-elérés