Cukoralkoholok, mint alternatív édesítőszerek és hatásuk az AMP-aktivált protein kináz enzim génexpressziójára
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Martin |
---|---|
További közreműködők: | Csontné Kiricsi Mónika (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/124374 |
Hasonló tételek
-
Édesítőszerek a tejtermékekben
Megjelent: (2007) -
Aktivált FRL formin hatásának vizsgálata Drosophila központi idegrendszerben
Szerző: Szöts Ildikó
Megjelent: (2018) -
AMPS-szisztéma Munkaszervezés felsőfokon /
Szerző: Petri Ferenc
Megjelent: (1980) -
Az Arabidopsis CRK5 protein kináz szerepe a gyökérgravitropizmus szabályozásában
Szerző: Rigó Gábor
Megjelent: (2014) -
Édesítőszerek a mindennapi étkezésben, élelmiszerekben
Szerző: Bogdán Rebeka Klára
Megjelent: (2023)