Az alma tápanyag-utánpótlásának hatása a nitrát, cukrok és karotin-anyagok tekintetében
Elmentve itt :
Szerző: | Csanádiné Vida Gabriella |
---|---|
További közreműködők: | Lantos Ferenc (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/123928 |
Hasonló tételek
-
A szamóca (Fragaria vesca L.) termesztéstechnológiája adott gazdaságban
Szerző: Schaáf Csaba
Megjelent: (2017) -
Szamócatermesztés egy családi gazdaságban
Szerző: Jáhni Bence
Megjelent: (2017) -
Az alma termesztéstechnológiája a Terra-Coop cégcsoportnál
Szerző: Bálint Viktor
Megjelent: (2019) -
Különböző alanyra oltott görögdinnye összehasonlító elemzése
Szerző: Nagy Odett Krisztina
Megjelent: (2021) -
Őszibarack fajták tavaszi fagytúrése
Szerző: Bálint Máté
Megjelent: (2021)