Kedvtelésből tartott állatok számára előállított takarmányok értékesítési lehetőségeinek vizsgálata, valamint termékfejlesztési irányainak kijelölése az egyéni fogyasztók körében végzett piackutatási tevékenység eredményei alapján
Elmentve itt :
Szerző: | Bérces Fanni |
---|---|
További közreműködők: | Csiba Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/123921 |
Hasonló tételek
-
Kedvtelésből tartott állatok számára előállított takarmányok takarmánybiztonsági- és minőségi kérdései, valamint termékfejlesztési lehetőségei
Szerző: Czégai Debóra Katalin
Megjelent: (2021) -
Kedvtelésből tartott állatok betegségeinek a vizsgálata
Szerző: Németh Nikolett
Megjelent: (2022) -
Vágóhídon keletkező melléktermékek takarmányozási- illetve egyéb célú felhasználási lehetőségeinek vizsgálata
Szerző: Bartos Mihály
Megjelent: (2018) -
A kisbéri félvér kancák küllemének bírálata és napjainkra kialakult formai jellemzők értékelése
Szerző: Horváth Anita
Megjelent: (2002) -
A shar-pei tenyésztése egy szentesi tenyészetben
Szerző: Bajnóczi Ildikó
Megjelent: (2010)