Kedvtelésből tartott állatok számára előállított takarmányok takarmánybiztonsági- és minőségi kérdései, valamint termékfejlesztési lehetőségei
Elmentve itt :
Szerző: | Czégai Debóra Katalin |
---|---|
További közreműködők: | Csiba Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/123914 |
Hasonló tételek
-
Kedvtelésből tartott állatok számára előállított takarmányok értékesítési lehetőségeinek vizsgálata, valamint termékfejlesztési irányainak kijelölése az egyéni fogyasztók körében végzett piackutatási tevékenység eredményei alapján
Szerző: Bérces Fanni
Megjelent: (2021) -
Kedvtelésből tartott állatok betegségeinek a vizsgálata
Szerző: Németh Nikolett
Megjelent: (2022) -
A természetes és mesterséges takarmányok felhasználásának jelentősége a haltenyésztésben
Szerző: Horváth Károly
Megjelent: (1967) -
Gyök gumós takarmányok előkészitésére és feldolgozására használatos gépek és üzemeltetésük előnyei adott üzemben
Szerző: Juhász Gábor
Megjelent: (1967) -
Őshonos állatok takarmányozása
Szerző: Tari András
Megjelent: (2008)