A vágóhídon alkalmazott kábítási módszerek hatékonyságának-, valamint húsminőségre gyakorolt hatásának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Szőke Ferenc Marcell |
---|---|
További közreműködők: | Csiba Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/123911 |
Hasonló tételek
-
Vágóhídi melléktermékek feldolgozása
Szerző: Papp Dominika
Megjelent: (2018) -
Különböző sertés-tartástechnológiai módok húsminőségre való hatásának vizsgálata
Szerző: Kimpf Péter
Megjelent: (2023) -
A kappanozás hatása a húsminőségre
Szerző: Rédai Ferenc
Megjelent: (1998) -
A Hungapig APC komlett premix felhasználásával készült broiler tápok hatékonyságának vizsgálata
Szerző: Csáki Tünde, et al.
Megjelent: (1997) -
Légi távérzékelési módszerek alkalmazása terméskárok felmérésében
Szerző: Reischl Gábor
Megjelent: (2022)